Hubungi Kami

Hubungi kami di:

Email: info@irsukhairul.com

No Telefon: +6012-2515093

What’s Up or Whatsapp.. kalau whatsapp ni nombor saya, 012-2515093 atau klik pautan ini sekarang http://www.wasap.my/60122515093

Website: http://irsukhairul.com/

Kami juga boleh ditemui di:

Tentang Kami

Ir Sukhairul Nizam bin Abdul Razak adalah adalah pakar perunding Kejuruteraan Automotif serta Mekanikal serta pemasaran yang menawarkan perkhidmatan latihan dan pembangunan manusia kepada lepasan SPM, Universiti dan kepada pekerja yang ingin menambahkan ilmu untuk urusan harian. Masa ini Ir Sukhairul adalah perunding dengan Syarikat Rezekee Sdn Bhd sebagai Head of Automotive Expert dan juga sebagai committee bagi Community Leader.

Ir Sukhairul Nizam di dalam website beliau klik Ir Sukhairul Nizam menawarkan bidang-bidang latihan dan perundingan yang dapat membantu ramai jurutera untuk mendapatkan lesen Ir atau Professional Engineer (PE) dengan Lembaga Jurutera Malaysia ataupun The Institution of Engineers Malaysia.

Kepakaran Ir Sukhairul lebih kepada bidang automotif dari R&D hinggalah kepada penjualan dan lepas jualan kereta berbagai jenama. Melalui khidmat beliau, syarikat ataupun individu yang mengikuti program latihan dan perundingan beliau, pelanggan dalaman dan luaran akan pasti amat berpuas hati lalu Indeks Kepuasan Pelanggan (CSI & SSI) pastinya berada pada aras yang tinggi.