Hubungi Kami

Hubungi kami di:

Email: info@irsukhairul.com

No Telefon: +6012-2515093

What’s Up or Whatsapp.. kalau whatsapp ni nombor saya, 012-2515093 atau klik pautan ini sekarang http://www.wasap.my/60122515093

Website: http://irsukhairul.com/

Kami juga boleh ditemui di:

Tentang Ir

Ir. Ts. Sukhairul Nizam Abdul Razak mendapat pendidikan awal di Sekolah Menengah Methodist ACS Klang Selangor. Beliau kemudiannya melanjutkan pelajaran di Universiti Teknologi Malaysia (UTM Skudai) dalam Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Aeronautik). Beliau juga menerima Sarjana Pentadbiran Perniagaan dari Charles Sturt University Australia.

Beliau telah mendaftar sebagai Asean Chartered Professional Engineer (ACPE) sejak tahun 2020 dengan Asean Chartered Professional Engineering Coordinating Committee (ACPECC) dengan nombor pendaftaran “ACPE- 04237/MY” di bawah Mekanikal.

Kerjaya profesionalnya bermula di Proton R&D sejak 1995 sebagai jurutera reka bentuk mengikuti dengan jawatan lain di pelbagai jabatan selama hampir 18 tahun. Sebagai jurutera reka bentuk badan yang kreatif dan dinamik, Pengurus Jualan Cawangan, Piawaian Jualan Pengurus , Operasi Waranti Pengurus, Alatan Peralatan Pengurus & Penentukuran.

Beliau kemudiannya bekerja dengan Accenture Malaysia untuk projek Kumpulan Daimler yang ditubuhkan Pakar Produk & CSTAR untuk kedua-dua jualan dan selepas jualan di semua pengedar Mercedes Benz di Malaysia.

Selepas itu beliau menyertai City University Malaysia sebagai Pensyarah Kanan Fakulti Kejuruteraan dan kemudiannya sebagai Pensyarah Kolej Universiti First City untuk Fakulti Kejuruteraan & Pengkomputeran.

Beliau juga dilantik sebagai Pengarah Serantau untuk syarikat antarabangsa Learnmaxpro Solutions Sdn Bhd yang berpangkalan di India.

Dia memotivasikan dirinya dan jurutera pasukannya, tenaga jualan, jurulatih, juruaudit, pembekal, perkhidmatan & rangkaian jualan, untuk melebihi jangkaan di luar kemampuan mereka sebagai individu. Kemahiran interpersonalnya dan pelbagai pengalaman membolehkannya mewujudkan hubungan yang produktif dengan pelbagai kumpulan dengan berkesan. Beliau adalah seorang pemikir analitikal dan berwawasan yang membangunkan strategi yang jelas untuk memenuhi objektif korporat. Akhirnya, beliau juga seorang yang berorientasikan hasil yang mampu menangani pelbagai cabaran dalam perjalanan untuk mencapai matlamat dan objektif syarikat.